diumenge, de febrer 12, 2006

Recuperació de la normalitat

Després de tres setmanes d'intens estudi i sis examens torno a tindre vida social. Aquest cap de setmana he pogut tornar a disfrutar de la vida.
Dissabte per la tarda vaig quedar amb els amics i vam anar al bar Roma a fer unes bravetes (és el millor lloc de Lleida on menjar-n'hi unes) i per la nit vaig anar amb la Pititeta a sopar a un nou restaurant, el Tastapans Atípic i al Línia a fer un beuret.
El restaurant és molt elegant i el menjar que serveixen entraria dintre del que s'anomena la nova cuina de disseny; vam pendre micuid amb poma caramelitzada, és a dir paté amb torradetes amb una mica de poma caramelitzada, un wok de verdures al curri i crep d'espinacs amb bolets i bexamel.
Avui diumenge he fet sessió d'esport al anar a correr pel riu i sessió de cinema on he vist Orgullo y Prejuicio amb l'Escarabat Piloter. La pel·lícula m'ha agradat molt; basada en la novel·la homònima de l'escriptora britànica Jane Austen, reflexa la típica situació de finals del segle XVIII en la que es realitzaven compromisos matrimonials segons els interessos econòmics de les famílies; molt recomanable.