dilluns, de gener 02, 2006

Canviem el 5 pel 6

En els darrers dies del 2005 vaig anar a veure la pel·lícula de Harry Potter i el Calze de Foc al cinema Bonaire i a sopar al New Class, i en aquests primers dies del 2006 he anat al Funàtic per veure Manuale d'Amore (deixant-me guiar per la recomanació feta pel Turkil en el seu bloc) i he fet un mos a l'Alt Berlín. Entre mitjes, la nit del 31 al 1 vaig ballar una mica per L'Antic amb un gorret groc de Pare Noel i vaig esmorzar coca amb xocolata a primera hora del matí seguint la tradició.
La pel·lícula Manuale d'Amore és una comedia boníssima, no us la perdeu, és una molt bona manera de començar l'any nou. M'agrada molt la programació i l'aposta cinematorgràfica del Funàtic, no és que hi hagi anat gaire, però la majoria de títols que projecten són petites produccions que normalment passen desapercebudes pels espectadors (Un Toque Rosa, El Maquinista, Sra. Beba, Conversaciones con Mamá...) però són films molt interessants.
Aquests dies preparant què fer per Cap d'Any, se'm passava pel cap una pregunta: Per què sembla que estiguem obligats a anar de festa a una discoteca fins que surti el sol? No és que jo vagi molt de pubs durant l'any, però acabar l'any tancat en una discoteca em sembla una cosa una mica extranya, ja que és quelcom que es pot fer durant la resta de les 364 nits de l'any; particularment desitjaria acabar i començar l'any d'una manera ben diferent, potser en una masia de muntanya envoltada de neu, estirat sobre la sorra d'una platja sota una nit estrellada, en una ciutat estrangera, fer les dotze campanades en la Puerta del Sol de Madrid... Potser em podrieu deixar un comentari fent propostes diferents per la nit de Cap d'Any.
FELIÇ 2006!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Personalment tinc ganes d'anar a Barcelona i viure un cap d'any a les famoses cotxeres de Sants o un lloc d'aquest on s'hi aplega quantitat de gent.

Aquest any per exemple a les cotxeres de Sants podies viure-hi un Cap d'Any Republicà. (Aquesta festa serà la primera de les activitats que s’organitzen a Barcelona, per tal de commemorar, en el decurs de l’any 2006, el 75é Aniversari de la Proclamació de la II República).

02 de gener, 2006 17:32

 
Blogger pititeta said...

Es el mateix que passa per Canestoltes... El dia després de Carnestoltes se'tacudeixen un munt de disfresses geniala i el que acaba passant any rera any és que poses en pràctica el poder de la improvització.
El meu Cap d'Any ideal?? En alguna ciutat bonica (Roma val perfectament, però tb accepto Paris, Lisboa o Barcelona), en algun lloc on ara sigui estiu (ha de cer una passada celebrar l'any nou amb samarreta de màniga curta) o a Times Square, a Nova York, esperant a que baixi la bola gegant!!
Feliç 2006

05 de gener, 2006 15:47

 
Blogger chico_ostra said...

Doncs serà qüestió de fer una llista i començar a posar en pràctica aquestes idees.

Moltes gràcies pels comentaris.

06 de gener, 2006 13:50

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home