dilluns, de desembre 19, 2005

No a la investigació militar!

Mitjançant un enllaç del bloc del Indarki me assabentat d'una realitat esgarrifadora. La Universitat de Cartagena ofereix els estudis d'Enginyeria en Sistemes de Defensa dintre dels seus plans d'estudis; he fet un cop d'ull per les assignatures ofertades i entre elles destaquen Radars i direccions de tir, Balística interior i d'efectes, Munició, Guerra electrònica i generació d'energia, Propulssors i explosius, Balística exterior, Sistemes d'armes navals...
Dintre dels pressupostos estatals està previst que el 26% dels fons destinats per I+D (1683,89 milions d'euros) es gastin en investigació militar, la qual cosa implica un aument del 27% respecte la inversió de l'any passat.
Suposo que amb aquestes xifres és normal que el govern aposti per la creació i consolidació d'uns estudis d'Enginyeria en Sistemes de Defensa.
Jo, de moment, ja he col·locat la icona de No a la investigació militar! Per més informació aneu a No a la investigación militar! o Fundació per la Pau.

2 Comments:

Blogger pititeta said...

Moltes felicitats per les noves icones que has incorporat, m'agraden molt (crec que me les copiaré)... Per quant una de ISF??
Petons

19 de desembre, 2005 22:40

 
Blogger chico_ostra said...

Mmm, és veritat, em falta de ISF... o ESF?

20 de desembre, 2005 23:06

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home