diumenge, de gener 08, 2006

Anuari Guia del Michelin 2005

Se que és un afició cara i que realitzar una base de dades amb la qual elaborar un anuari a l'acabar l'any és una cosa molt freak, però que hi farem, cadascú té les seves rareses. A continuació us cometo els restaurants on més he anat durant el decurs de l'any 2005 classificats en funció de qui m'ha acompanyat:
  • Genèric: Xino Internacional 8 vegades, Iruña 6, Casa del Riuback i Vaporetto 4.
  • Amb la colla: Xino Internacional 5, Iruña, Vaporetto i Casa del Riuback 4.
  • Amb la familia: Iruña, Miramar, Portofino i Xino Internacional 2.
  • Amb la Pititeta: D-kebabs 3, El Paradís 2.

Durant l'any 2005 he sopat o dinat en restaurants de Lleida, Alpicat, Salou, Cambrils, Saragossa i Madrid. He anat a un total de 56 restaurants, entre els quals 29 eren nous.

La meva col·lecció de targetes ha acabat l'any en la xifra 144. En tinc de restaurants d'Itàlia, de Castelló, Girona, Madrid, Benidorm...i evidetment, Lleida és la font principal.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

No havia sentit/llegit/conegut o sapigut mai de cap persona que comptes quants cops va a sopar durant l'any a cada resturant.

jejeje, com ho vas? ho apuntes a les targes?

Curiós si més no.

09 de gener, 2006 13:32

 
Blogger chico_ostra said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

09 de gener, 2006 15:37

 
Anonymous Anònim said...

Molt original el nom de la guia, encara que ma costat "pillar-ho" ja que no estava massa despert. Ara entenc perquè la guia original també es diu així.

Si algú volgués fer una guia per portar-te la contrària podria fer la "Guía contra el Michelin 2005" i recolpilar informació sobre tots els gimnasos d'Espanya. Ahí queda la idea.

adeu

30 de gener, 2006 12:33

 
Blogger chico_ostra said...

Moltes gracies pels comentaris.

Pel Turkil: Utilitzo un arxiu exel i creo diferents fulles per categories (genèric, colla, familia...). En cada fulla apunto la data, el restaurant i amb la gent amb qui comparteixo el sopar/dinar.

Per l'Oscar: Molt bona aquesta idea de fer una guia contra el michelín! Ji ji ji.

02 de febrer, 2006 01:18

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home