diumenge, de febrer 19, 2006

Velentí fa turisme per Saragossa

Dimarts va ser Sant Valentí i la Pititeta va venir a Saragossa a passar el dia amb mi.
Vam passar tot el matí recorrent la ciutat; vam passejar pel Passeig de la Independència, impressionant avinguda repleta de botigues; el casc antic, ple d'estret carrers que encara conserven l'encant del que van ser en temps passats; la plaça del Pilar, típica parada per qualsevol turista, on la pititeta va donar de menjar als coloms (esperem que no li agafi la grip aviar, tot i que dissabte diu que sentia els primers simptomes d'una possible grip, ai ai ai!!) i la Alfajerería, un castell musulmà que per a qui li agradi l'art aràbic li encantaria, com en el nostre cas. Evidentment, abans d'aquesta caminata havíem esmorzat al Canterbury Tavern un bocatín (entrepà petit) i un cafè amb llet per aguantar drets tot el matí.
Per dinar vam anar a un restaurant anomenat Cassettone, on vam menjar el menú del dia. Si vam triar aquest lloc era perquè era un edifici de pedra amb una arcada com entrada i per tant, era el decorat ideal per aquest dia. El cafè el vam fer en una moderna cafeteria del cantó, la Tierra Café.
Un cop feta la digestió vam passejar pels carrers del voltant del restaurant i pel passeig Independència mirant botiguetes.
Va ser un dia molt i molt bonic; jo diria que genial (!!).

1 Comments:

Blogger pititeta said...

Realment va ser un dia molt i molt bonic, com tu dius.
L'Alfajerís a mi em va encantar tot i que no vam poder visitar la part medieval ni la dels Reis Catòlics. El jardí era un lloc perfecte per passar-hi la tarda llegint, gaudint de l'entorn.
La veritat és que la meva grip va a més, però no patu perquè ja l'estava incubant abans d'anar a Saragossa... Qui ha de vigilar ets tu, pollastre!!!
Com deia abasn, la experiència va ser molt i molt bona, ara només falta uan cosa: buscar nous destins

19 de febrer, 2006 22:08

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home