divendres, de desembre 09, 2005

Protegeix el teu bloc

Al final del sidebar (crec que és així com s'anomena la columna de la dreta on hi han els enllaços, les fases lunars...; algú sap quina és la seva traducció al català?) hi apareixen dues icones noves; la primera correspon a Spam Poison Comunity i la segona a Creative Commons.
He protegit aquest bloc de possibles spams que puguin aparèixer en els comentaris dels escrits; des de mitjans de juny, que és quan es va crear aquest bloc, només n'he rebut un parell, però més val ser previsor i, especialment, quan és tan sencill i ràpid de fer-ho. Aneu a la pàgina web de Spam Poison Comunity, copieu el codi que apareix i enganxeu-lo a la vostra plantilla.
També he protegit els continguts d'aquet bloc sota una llicència de Creative Commons, per veure les condicions de la llicència cliqueu aquí o sobre el text que apareix sota la icona del sidebar. Per adquirir la vostra llicència aneu a la seva web, responeu tres preguntes per triar el tipus de llicència, copieu el codi i enganxeu-lo a la plantilla del vostre bloc.

1 Comments:

Blogger pititeta said...

Opinió personal: Estan molt bé tots akests accessoris que li estàs posant al bloc (quan jo m'hi posi, q és el propòsit d'any nou, ja veuràs!!), però crec q hi falta una mica de coherència en el sentit de q tens una cosa d'un color, l'altra d'un altre... Crec q hi falta uan mica d'ordre, posa't-hi que segur q ho treus!!
Petonets i felicitats, campeón... "É QUERÉ MIN PIRACIÓN!!"

09 de desembre, 2005 15:00

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home