dijous, de desembre 08, 2005

Posa guapo el teu bloc!

Darrerament he experimentar amb la imatge i els complemets d'aquest bloc; si us heu fixat, he incorporat un subtítol de tres línies en la capçalera del bloc, una icona que mostra les fases lunars, un rellotje japonès i un llibre de visites. Són elements que no aporten res a la idea inicial d'aquest bloc, que és la d'explicar la meva vida sense cap mena de pretenció, però són complements que fan que aquest espai sigui més atractaiu, interactiu i complert.
Algunes de les opcions que es poden incorporar són:

Si algú sap altres enllaços que ofereixin la possibilitat d'incorporar més complements que m'ho faci saber. També m'agradaria realitzar certs canvis en l'estructura i imatge d'aquest bloc; voldria col·locar una imatge en la capçalera del bloc, desitjaria poder col·locar una altra columna a la part esquerra del bloc amb la mateixa funció que la de la dreta (és a dir, on poder col·locar enllaços, més complements...) però encara no se com fer-ho; seguiré regirant i provant coses, però si algu em pot donar un cop de mà, tot això que m'estalvio.

1 Comments:

Blogger Dubitador said...

Bravo Chico Ostra.
Asi es como quiero que el catalan se difunda: contenidos interesantes y un estilo despreocupado y positivo.

No recomendaria sobrecargar la pagina con el añadido de una columna a la izquierda; aunque, bueno, los monitores planos modernos, de resolucion superior a los 800 x 600, comenzan a ser casi estandar, pero dada la distancia minima a la que debe sistuarse la pantalla se suele requerir ampliar el tamaño de la letra.

08 de desembre, 2005 12:55

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home