dimarts, de març 06, 2007

Lleida, Capital de la Cultura Catalana

Durant tot el 2007 Lleida és la Capital de la Cultura Catalana, "una iniciativa adreçada al domini lingüístic i cultural català, que té com a objectius contribuir a ampliar la difusió i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior", segons s'explica en la web de la iniciativa.
Pels amants de la cultura en general serà, suposo i espero, un any plagat d'aconteixements musicals, teatrals, patrimonials, audiovisulas, literaris... Hi ha l'opció de fer-te amic de Lleida Capital de la Cultura Catalana, un carnet gratuït mitjançant el qual pots gaudir de descomptes en diferents actes.
Per més informació de Lleida Capital de la Cultura Catalana clica aquí o per informació sobre la Catalunya Capital de la Cultura Catalana ves aquí. Qualsevol iniciativa que promogui la cultura, sia lleidatana, catalana, espanyola, china o togolenya sempre és una bona idea. Veurem si al decurs d'aquest any vertaderament s'ha promogut la cultura catalana i la cultura en general.