diumenge, de novembre 12, 2006

Els Pets fan teatre

El dissabte dia 11 vaig assistir al concert que el grup de rock català Els Pets van realitzar a l'auditori Enric Granados de Lleida. L'actuació forma part de la seva gira Els Pets Fan Teatre, un conjunt de concerts acústics que es duran a terme en auditoris i teatres.
El repertori va consistir en noves versions de diferents temes menys interpretades en els concerts convencionals del grup, properes al so acústic, i la presentació d'algun nou tema del proper disc que treuran al mercat. El cantant del grup, en Lluís Gavaldà, es va ficar el públic a la butxaca amb les paraules reivindicatives i en clau d'humor que pronunciava entre cançó i cançó.
Recomano que tothom qui pugui hi vagi perquè va ser un concert molt bonic, proper entre el grup i el públic, divertit i molt intens. A més podreu gaudir d'una nova cara del grup i d'una molt bona acústica.
Al gener tornaran per les terres de Lleida, concretament a Balaguer, i la veritat és que no m'importaria tornar-hi.
Malauradament no vaig recordar endur-me la càmara de fotos i no puc deixar cap imatge del concert.

1 Comments:

Blogger pititeta said...

Va ser un concert fantàstic, al gener hi torno seguríssim.
Avui he llegit al diari que han anat a Amèrica Llatina a promocionar la seva música (sí, en català!) perquè el llenguatge de la música va més enllà de les paraules, i dissabte vam viure més que un concert.

20 de novembre, 2006 21:28

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home