dilluns, d’octubre 23, 2006

Oci a Lleida

Lleida és una ciutat petita (110.000 habitants) i la seves activitats culturala i d'oci no pot ser mai comparada amb les de les grans ciutats com Bracelona o les ciutats mitjanes com Saragossa, però malgrat això, considero que l'oferta cultural i d'oci de Lleida és molt àmplia i variada. Un altre tema és que les possibilitats que ens ofereixen siguin més o menys de l'agrat dels ciutadans; a mi m'agraden moltíssim. Aquest cap de setmana ha estat un petit exemple de les activitats de lleure ofertades:
MOSTRA D'ARTS ESCÈNICQUES
Mostra teatral i dansa de caracter amater. Aquest cap de setmana tocava el torn d'un obra del Sergi Belbel anomenada Després de la pluja, que anava a càrrec de l'AEM Teatre.
SOLIDARIUM
Aprofitant que la setmana passada va ser la setmana en contra de la pobresa, de dijous a diumenge es va aprofitar per fer el Solidarium, un conjunt d'actes relacionats amb la pobresa i ONGs.
HUMOREIX
Divendres i dissabte l'eix comercial de Lleida va estar plagat de dibuixants a l'espera que els més atrevits volguessin ser imnortalitzats mitjançant una caricatura.
PEDALADA ECOLÒGICA
Bicicletada popular per Lleida convocada pel diari La Mañana el diumenge pel matí.