divendres, de desembre 22, 2006

Quatre, tres, dos...

Aquest divendres vam anar a sopar amb la pititeta, la meva tata i un amic a La Piccola Tevere, un restaurant molt petitó i molt bufó on es pot sopar a base de pizzes, pasta, amanides... delicioses. Pertany a la cadena de restaurants del tipo Tagliatella, Pastificcio, Tastevere...
QUATRE: Com al sortir del restaurant plovisquejava, ens vam quedar al O Sulivan's, una cerveseria d'aquestes de fusta tipo irlandès, escocès o anglès (suposo que sabeu a quin tipo de local em refereixo...) amb poca llum, ornamentades amb fusta, ideals per fer un beuret amb bona música de fons, on vam estar xarrant una bona estona.
TRES: La pititeta s'adormia i la vam acompanyar fins a casa; com que encara era aviat vam decidir anar al Linea a fer un parell de partides al billar. L'amo ens va dir que el dia 30 traspassa el local!! Què farem ara? On anirem a fer una partideta a billar? És una llàstima ja que era un dels nostres llocs habituals; esperem que el nou propietari mantingui l'ambient. DOS: El David va decidir retirar-se i com la meva germana tenia ganes de més gresca ens vam apropar fins el Next Bar on vam ballar una estoneta. El Next és un pub un tant especial perquè si pot trobar gent de vint anys i gent de quaranta tacos, tots barrejats sense cap problema.

1 Comments:

Blogger pititeta said...

Quaranta tacos??? De billar!!! Jejeje
Petonets de la noia que s'adorm (semblo el abuelo dels Simpson)

26 de desembre, 2006 13:22

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home