dimecres, de novembre 29, 2006

La guia de la nit de Lleida

Amb l'edició del diari El País del passat 24 d'octubre s'hi adjuntava un suplement de la Guia de la Nit, amb informació sobre els millors locals nocturns (bars, pubs, discoteques, afters i algun restaurant) de les diferents capitals de província d'Espanya. La tendència nocturna de la meva ciutat, Lleida, segons el suplement és anar a sopar al Tapas Bus i després a la discotèca Wonder. La descripció que hi havia era la següent:
"TAPAS BUS: Un local que adopta la forma d'un autobús de dos pisos londinenc. Ademès, posseeix un soterrat que és el lloc escollit pel restaurant més formal. En la primera planta, barra de bar i tapes, i en la segona, un espai que es reserva per menjars en grup. Lleida, C/ Enric Farreny 36. Preu del sopar 20 euros." (Actualment aquest restaurant ha canviat de nom, és diu Tastapans i el color vermell dels autobusos londinencs ha estat substituït pel negre). "WONDER: En les afores de la capital es troba aquest monumental espai de més de 2800 m2 repartits en cinc sales. Wonder és un poble sencer de Tijuana o cualsevol altra ciutat viciosa o festera on a cada cantonada es troba un bar diferent. Wonder separa els gustos i ofereix sales amb merengue, country, ranchera, rock, pop, disco dels 80... També et pots prendre o una pizza o un cruasan mentre reposes de tant viatje. Lleida, carretera N-II, Km 458,200. Entrada 6 euros." Què n'opineu vosaltres? Creieu que és una bona proposta per disfrutar de la nit lleidatana? Considereu que hi ha algun altre pla millor? D'aquí uns dies publicaré un escrit amb les meves propostes; mentrestant deixeu els vostres comentaris.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

hola, pues pel que fa al plan que proposen... pues penso que esta prou be. Pero es q cualsevol plan de festa esta be per a mi, la qüestio es sortir a liarla una mica...
Una altra cosa q em resulta curios en canvi es... d'on han tret aquests del Pais la informació?? d'un antic pergamí?? ho dic pq la informació q donen esta totalment desfasada... ojala la Wonder valgues encara 6 euros...
Bueno Carles, un "saludo"

01 de desembre, 2006 20:02

 
Blogger pititeta said...

Jo crec que a Lleida hi ha restaurants bastant millors que aquest i que mostrar la Wonder com a unic lloc d'oci mostra uan visió bastant limitada... El que intento dir és que la Wonder està bé (tot i que personalment no és sant de la meva devoció) però que hi ha altres locals on anar, no??
Petons

04 de desembre, 2006 18:16

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home