diumenge, de març 25, 2007

Àlbum de cromos de l'Eix Comercial

"L'Ajuntament de Lleida ha elaborat, amb la col·laboració de les associacions de comerciants de l'Eix Comercial, el carrer Democràcia i el carrer Pi i Margall, el primer àlbum de cromos col·leccionables de l'eix. Es tracta d'una col·lecció de 83 cromos dels edificis històrics i les restes arqueològiques més importants de l'Eix com el Palau de la Paeria, la Catedral Nova, les restes arqueològiques del Museu d’Arqueologia, el conjunte termal Ilerda o el Portal de la Magdalena, entre d’altres".
"L'àlbum de cromos es pot aconseguir, de manera gratuïta i en horari comercial, al Palau de la Paeria i a l’Oficina de Turisme de Lleida fins el 24 de març. Els cromos s'han de recollir, un a l’Ajuntament, i els 82 restants a les botigues col·laboradores. Dins de l'àlbum, a l’espai de cada cromo hi ha l'adreça de la botiga on es poden anar a buscar, també gratuïtament, fins el 31 de març". (Font: aquí)
Divendres vaig anar a l'ajuntament a buscar l'àlbum i dissabte, entre l'Albert i jo (que curiosament ens vam trobar pel carrer a la busqueda y captura dels cromos com dos freakis)vam recopil·lar gairebé la meitat dels 83. És una proposta interessant a nivell cultural ja que dona a conèixer monuments patrimoni de la ciutat i també et permet entrar a botigues de l'eix comercial a les quals mai havia entrat abans. Una activitat divertida.