diumenge, d’abril 15, 2007

Trekorientació

Avui he anat a la trekorientació de Poblet i hem realitzat el recorregut petit ja que era el primer cop que hi anàvem. Hem completat el recorregut localitzant les 13 fites establertes i ens ho hem pres amb tranquil·litat, gaudint del paissatge, xarrant tranquil·lament...
M'ha agradat moltíssim i de ben segur que no serà el darrer cop que hi vagi. Combina natura, esport i companyerisme. Per participar et fan un regal (bosseta i alguna coseta més) i entres en un sorteix (llibres, lot d'olives, motxilles, ronyoneres...).
L'event s'anomena Trekorientació a la Ruta del Císter i consta de tres curses d'orientació en els tres monestirs. La primera es va fer el 4 març a Vallbona de les Monges, aquesta a Poblet i la propera és el 6 maig a Santes Creus. La web de la Trekorientació aquí i per informació de Drac Actiu, que és l'empresa que organitza aquest i altres events aquí.
Per la tarda, després de dinar, vam fer una volteta per la part emmurallada de Montblanc; val la pena fer un tomet i tal i com vam comentar, de ben segur que el Mecat Medieval que s'hi cel·lebra la setmana anterior de Sant Jordi deu ser molt bonica.