dimecres, de juny 15, 2005

Chico Ostra arriba a Jusliwood

S'havia posat a caminar sense pensar cap a on es dirigia; les ganes de seguir endavant el van dur fins un paratge nou pels seus ulls. Chico Ostra no sabia on s'estava endinssant, no fugia de res, però l'instint per tirar endavant podia més que ell.
Havia arribat a un indret nou, diferent i especial; era una incògnita què trobaria allà, un enigma saber com reaccionaria i un interrogant esbrinar què faria, però això només era qüestió de temps.
En aquell racó del món les coses funcionaven d'una altra manera, era un espai on el temps no es regia pels segons sinó per les notes musicals d'una bella melodia, on la gent no s'expressava amb paraules sinó amb ombres xineses fetes a la llum de la lluna, i on la vida no era un suplici sinó un llibre blanc que calia ser escrit amb la ploma d'un colom.
Jusliwood seria la seva nova casa, només Jusliwood, Just Jusliwood. Desconeixia quant temps hi estaria i no sabia si tornaria mai, per aquest motiu va decidir crear aquest racó virtual que la nova tecnologia li oferia, en el qual recolliria les seves vivencies, reflexions, pensaments i demés cabòries que li passesin pel seu especial cap.

3 Comments:

Blogger pititeta said...

Començes bé, Chico Ostra... La pregunta és: podràs mantenir el nivell?
Ja ens explicaràs les vivències d'aquest lloc tant especial.
T'encoratjo a fer-ho ;-)
Take a walk on the wild side!

16 de juny, 2005 14:21

 
Anonymous Anònim said...

No es importante llegar el primero, pero alguien lo tiene que hacer.

Chico Ostra, benvingut al món dels dips (siguem una mica catalans, Diari Personal), tens llocs com catapings o altres per publicitar la web i també pots posar imatges.

El més important es la constancia i crear-te el teu públic i animar a que segueixi llegint les teves animalades. (Come on baby light my fire)

21 de juny, 2005 02:08

 
Anonymous Anònim said...

Renoi!!! no coneixia aquesta aptitud literària que el teu
cervell amaga, deixala brollar
i així tots en pobrem gaudir.
Salut.

25 de juny, 2005 19:27

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home